INDIVIDUELE TRAINING OF BEHANDELING

Bij Praktijk Lichaamstaal begrijpen we dat iedereen uniek is en anders reageert. Daarop bieden wij een scala aan behandelingen aan die zijn afgestemd op diverse behoeften.
Voorafgaand aan de behandelingen voeren we een vrijblijvend intakegesprek van een uur waarin we samen bespreken welke aanpak het beste bij jou past. Tijdens dit kennismakingsgesprek brengen we jouw klachten en/of behoeften in kaart. Je krijgt ook de gelegenheid om alvast kennis te maken met een van de behandelingen. 

Als jouw interesse gewekt is, krijg je inzicht in jouw persoonlijk opgesteld behandelplan. Dit plan is volledig gericht op het bevorderen van jouw welzijn op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.
Hoewel de specifieke benaderingen kunnen variëren afhankelijk van de behoeften, zijn hier
enkele veelvoorkomende behandelingen die wij gecombineerd of los aanbieden:

Lichaamswerk: 

Technieken zoals massage, (voet)reflexologie of lichamelijke houdingen kunnen worden geïntegreerd om fysieke spanning te verminderen en het lichaam in balans te brengen:

Zelfreflectie en coaching: 

Begeleiding bij het onderzoeken van persoonlijke overtuigingen, gedragspatronen en levensdoelen. Het doel is vaak om bewustwording te vergroten en positieve veranderingen te stimuleren.

Ademhalingsoefeningen: 

Het aanleren van ademhalings- technieken om stress te verminderen, het energieniveau te verhogen en het algemene welzijn te ondersteunen.

Mindfulness en meditatie: 

Het aanleren van technieken voor mindfulness en meditatie om de geest te kalmeren, stress te verminderen en het bewustzijn te vergroten.

Holistische visie op voeding: 

Het verstrekken van kennis over voeding en levensstijl die gericht is op het bevorderen van de algehele gezondheid en vitaliteit.

Energetische healing: 

Het werken met de energiestromen in het lichaam om blokkades op te heffen en de natuurlijke balans te herstellen. Dit kan methoden zoals chakra- balancering, meridiaan massage of accupresuur omvatten.

Essentiële oliën en aromatherapie: 

Het gebruik van natuurlijke oliën en geuren om de zintuigen te stimuleren en emotioneel welzijn te bevorderen.​

Edelstenen therapie: 

Het gebruik van edelstenen om energetische onevenwichtigheden aan te pakken en positieve energie te bevorderen.

E-mailen
Bellen
Map
Instagram