Wie zorgt er voor jou?


BEHOEFTE AAN ONTSPANNING, RUST EN RUIMTE?

Voor jouw lichaam is het belangrijk structureel tijd te maken voor ontspanning. Zelfzorg is daarbij essentieel en onmisbaar in onze huidige maatschappij. 

Wat we bieden zijn massages, die naast ontspanning, ook een coachend en energetisch karakter heeft.

Aanbod & Tarieven


'TRAINEN IN PREVENTIE'
Dat is waar het om gaat in praktijk Lichaamstaal. Wij omarmen de kracht van preventie en stellen jouw welzijn voorop. Als holistisch energetisch coach is het mijn missie om je te begeleiden naar een leven vol vitaliteit en balans, waar onnodige stress geen bepalende rol speelt.

Lees verder


VOOR WIE

Eigenlijk is trainen in stress preventie een noodzaak voor iedereen maar vooral voor onze helden die werkzaam zijn in de sector zorg en welzijn. Jullie zetten je hart en ziel in om anderen te ondersteunen en staan dag in dag uit klaar voor anderen, maar wie zorgt er voor jullie welzijn?

Lees verder


WERKWIJZE

Ons doel is om een aangename en effectieve ervaring te bieden die volledig aansluit bij jouw unieke behoeften en comfortniveau. Indien je dat wenst, bieden we ook de mogelijkheid om een behandelplan in de vorm van een pakket af te nemen, of je kunt ervoor kiezen om telkens individuele afspraken te boeken.

Op deze manier streven we ernaar om jouw welzijnsreis zo flexibel en persoonlijk mogelijk te maken.

Individuele training of behandeling
Groepstraining of workshops
Training bij begeleiden beroepsopleiding


OVER MIJ

Mijn naam is Pauline Jeurissen, oprichter van Praktijk Lichaamstaal. Met meer dan 25 jaar ervaring in de Zorg en Welzijn ben ik mij blijven ontwikkelen en verdiepen in preventie, stressreductie en energiemanagement. Ontdekkend dat talloze factoren ons lichaam
beïnvloeden, besefte ik het belang van bewuste keuzes. 

In Praktijk Lichaamstaal geloven we dat ons lichaam altijd de waarheid spreekt. 


Lees verder


Hartelijke groet,


Pauline
E-mailen
Bellen
Map
Instagram