MASSAGE

Voor jouw lichaam is het belangrijk structureel tijd te maken voor ontspanning. Zelfzorg is daarbij essentieel en onmisbaar in onze huidige maatschappij.
Wat we bieden zijn massages, die naast ontspanning, ook een coachend en energetisch karakter heeft.

Laten we kennis maken:

Is je nieuwsgierigheid gewekt en zou je graag een afspraak willen maken? Het is goed voor te stellen dat het nemen van een eerste stap best een uitdaging kan zijn. Of dat je niet goed weet wat je kan verwachten. Daarvoor is deze optie, om laagdrempelig kennis met elkaar te maken.

We beginnen met een gesprek, gevolgd door een oefening of een massage van de handen en voeten: 

Duur 60 min.
Tarief 45,-

Afspraak maken


Massage nek- schouders:

Er zijn van die momenten dat je mogelijk teveel verantwoordelijkheid neemt, iets niet los kan laten, moeite hebt om taken te delegeren, veelal mentaal actief bent of langdurig een gespannen (zit)houding hebt aangenomen. 

Een gevolg daarvan kan zijn dat je een pijnlijke nek- en schouderpartij ervaart.

 Duur 30 min.
Tarief 35,-

Afspraak maken


Ontspanningsmassage gehele lichaam:
Uit het hoofd, naar gevoel: hier gaan we aan de slag met je gevoelsontwikkeling. Al coachend en met een energetisch karakter onderga je deze massage. We brengen je lichaam weer in balans.

Duur 60 min.
Tarief 65,-

Afspraak maken massage 60 min.


Ontspanningsmassage gehele lichaam:

Hier besteden we meer aandacht aan specifieke thema's, gerelateerd aan een hulpvraag. Maar ook hier is de drijfveer: Uit het hoofd, naar gevoel. Hier gaan we op een dieper niveau aan de slag met je persoonlijke- en gevoelsontwikkeling. Al coachend en met een energetisch karakter onderga je deze massage. We brengen je lichaam weer in balans.

Duur 90 min.
Tarief 75,-

Afspraak maken massage 90 min.


Het effect van een massage met een holistische benadering, doet zijn naam eer aan: 

Deze vorm van massage werkt in op ons lichaam, geest en ziel. Een dergelijke massage kan een stimulerend, sederend, verzachtend of vitaliserend effect op je hebben. kortom, daar waar jij als mens behoefte aan hebt, krijgt de aandacht dat het verdient.

Uitgangspunt bij elke massage: 

Wanneer wij ons comfortabel voelen, omdat we ons (meer) bewust zijn van hoe het met ons gaat, heeft dat een positief effect op onze gezondheid.


Tarieven 2024

E-mailen
Bellen
Map
Instagram